ویزا

مدارک مورد نیاز ویزا انگلستان

                                                                  مدارک مورد نیاز برای وقت سفارت انگلیس

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی .
تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت.
در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده.



مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان :

اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجامپذیر است.
۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان .
اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه ۶ ماهه آخر ، ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و…)
رزرو بلیط برای سفر به انگلستان
مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و…)
اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۳ ماه گذشته ، سپرده های بانکی و..

برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامیست.

اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .
**ترجمه رسمی (دارالترجمه)برای تمامی مدارک فوق کافیست و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امورخارجه نمی باشد.